HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Hukuk Söyleşilerinin İlkine Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner Konuk Oldu

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu’nun “Hukuk Söyleşileri” adıyla düzenlemeyi planladığı bir dizi etkinliğin ilkine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner konuk oldu.

10:05 . 11 Ekim 2021

İzmir Barosu’nun “Hukuk Söyleşileri” adıyla düzenlemeyi planladığı bir dizi etkinliğin ilkine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner konuk oldu.

 

Taner’in “Ceza Muhakemesinde Mağdur Hakları ve Kırılgan Mağdur Bağlamında Son Gelişmeleri” anlattığı sunumun açılışını İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel yaptı.

 

İki oturum halinde düzenlenen konferansın bitiminde Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner’e bir teşekkür belgesi sunan İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Yakup Gül anlatılan sorunlu alanların avukatların talep etmesiyle olacağını ifade ederek “eğer bizler yargının kurucu unsuru isek, ki Avukatlık Kanunu 1. maddesi açıkça bunu ifade ediyor, o zaman yargının kurucu unsuru olarak uygulamadaki etkinliğimizi de ortaya koymamız lazım. Mağdur haklarının uygulamada yerleşmesi için talep etmemiz ve peşini bırakmamamız, mücadeleci olmamız da gerekecektir” dedi.

 

Konferansın kaydını aşağıda izleyebilirsiniz.