🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

“Kadına Yönelik Şiddet Türleri ve Adalete Erişim Eğitimi” Konulu Panele Katıldık

10:48 . 06 Aralık 2023

5 Aralık Kadın Hakları Günü kapsamında “Kadına Yönelik Şiddet Türleri ve Adalete Erişim Eğitimi” konulu İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Avukat Gözde Önal konuşmacı olarak katıldı.

Hukuk Fakültesi ile Psikoloji ve Sosyoloji Bölümü öğrencilerinin çoğunlukta olduğu katılımcılara şiddete uğrayan başvuruculara yönelik sosyal, hukuki, ekonomik destek; uygulanabilecek koruyucu, önleyici tedbirler ve İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi’nin çalışmaları aktarıldı.