🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

Adli Yardım Ön Büro Nöbet Listesi Hakkında Bilgilendirme

01/01/2019 tarihinden itibaren adli yardım ön büro nöbetleri meslektaşlarımız tarafından kendilerinin belirleyeceği günü seçmeleri suretiyle yerine getirilmektedir. Nöbet günleri duyurusu 3 aylık dönemler şeklinde yapılmakta olup, seçilen gün puan hesabına dahil edilmektedir.

17:33 . 18 Mart 2019

Adli Yardım Listesine kayıtlı meslektaşlarımız nöbet günlerini 25/03/2019 tarihinde Baronet üzerinden aşağıda belirtilen adımlarla yerine getireceklerdir.

İzmir Barosu web sayfasında bulunan   “BARONET” alanı üzerinden yönlendirileceği https://baronet.izmirbarosu.org.tr  sayfasından giriş yapılarak “Adli Yardım İşlemleri” altında bulunan “Nöbet Günü Seçimi” kısmından günleri seçerek nöbet günü belirlemiş olacaklar.