Gençofis Açıldı

İzmir Barosu, stajını bitirip barodan ruhsatını alan ancak büro açmak için kaynak bulamayan avukatlar için GENÇOFİS projesini hayata geçirdi.

12:32 . 24 Eylül 2016

Bayraklı Adliyesi karşısındaki Rodkar İş Merkezi'nde hayata geçirilen Gençofis projesi'nin açılışına, İzmir Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, Baro Yönetim Kurulu üyeleri ve meslektaşlarımız katıldı.

Proje hakkında bilgi veren İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, "Genç ofis bürolarını genç meslektaşlar için düşündük. Avukatlık Kanununa göre stajı biten arkadaşlarımızın en geç üç ay içerisinde büro açması gerekiyor. Maddi sıkıntı çeken, desteği olmayan meslektaşlarımız var onları düşünerek harekete geçtik. Mesleğe ilk adım olarak düşündük. GENÇOFİS bir avukatın ihtiyaç duyacağı tüm fiziki ekipmana sahip. Bilgisayarlar, mobilyalar, internet, faks, telefon, ayrıca toplantı odası oluşturuldu. Hayata tutunmayı garantilediklerinde yeni gelen arkadaşlarına Gençofis’İ devrederek kendi bürolarında mesleğe devam edeceklerdir” dedi.

Başvurmak isteyen beş yıllık kıdemi geçmemiş ve daha önceden kendi adlarına büro açmamış olan genç meslektaşlarımızın, RODKAR A Blok 1. Kattaki Gençofis merkezine başvurmaları duyurulur.

GENÇOFİS

Rodkar İşmerkezi A2 Blok K:1 D:127