Stajyer Avukatlar Kurultayı Yapıldı.

Türkiye VIII. Stajyer Avukatlar Kurultayı 10-11 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya Barosu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

13:57 . 15 Ekim 2015

Kurultaya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetimi, baro başkanları, baro yönetim kurulu üyeleri ve farklı illerden 400'e yakın stajyer avukat katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu TBB’nin yürüttüğü mesleki çalışmalar ile stajyer avukatlar özelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Feyzioğlu ayrıca avukatlık sınavı getirilmesine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Kurultaya İzmir Barosu’nu temsilen Stajyer Avukatlar Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cem Cemal Coşkan ile stajyer avukatlar Oğuzhan Meral, Onur Gedikli ve Ahmet Özel katıldılar.

Kurultay’da; İzmir Barosu Stajyer Avukatlar Komisyonu’nda yapılan çalışmanın sunumunu Stj. Av. Oğuzhan Meral yaptı.

SUNUMU YAPILAN “STAJYER HAKLARININ DEVAMLILIĞI PROJESİ” RAPORUNU OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ