MERKEZLER

Çocuk Hakları Eğitici Eğitimi Yapıldı

İzmir Barosu tarafından 6-7 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen Çocuk Hakları Eğitici Eğitimi atölye çalışması Dr. Kıvılcım Turanlı ve Dr. Kasım Akbaş’ın kolaylaştırıcılığı ile gerçekleşmiştir.

Avukat ve stajyer avukatların katıldığı atölye çalışmasında; etkileşimli öğretim ve öğrenme yöntemleri üzerinde durularak, katılımcıların çocuk hakları eğitimlerinde interaktif yöntemlerin kullanıldığı ders planı hazırlayabilme becerilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılmıştır.

Çalışma sonunda İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Deman Güler tarafından çalışmaya olan katkılarından dolayı Dr. Kıvılcım Turanlı ve Dr. Kasım Akbaş’a teşekkür belgeleri verildi.