ZİYARETLER

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Baromuzu Ziyaret Etti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Baromuzu Ziyaret Etti

Ekim ayında gerçekleştirilen genel kurulumuzda İzmir Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Aydın Özcan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan’ı tekrar seçilmesi dolayısıyla kutladı ve yeni dönemde başarıların devamını diledi.

Ziyaret sırasında Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan baro olarak yerel yönetimlere önem verdiklerini belirterek, bu doğrultuda hayata geçirilecek ortak projelerden de mutluluk duyacaklarını söyledi. Özcan, “vatandaşlarımızı hukuksal alanda bilgilendirmek, bilinçlendirmek için baro olarak desteğe hazırız. Özelliklere çocuklara ve kadınlara yönelik eğitimleri oldukça önemsiyoruz. Bizler de işbirliğine hazırız ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız” dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Karabağlar’ı ortak akılla yönettiklerini belirterek, bu doğrultuda Karabağlar halkının yararına olacak her türlü projede İzmir Barosu ile de dayanışma içerisinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret sırasında İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Atalay Aksay ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İlke Erol da hazır bulundu