İstinaf Semineri Düzenlendi

03.01.2017 15:11:02

İzmir Barosu ve ELSA işbirliği ile 21 Aralık 2016 günü “İSTİNAF” konulu bir konferans düzenlendi. İzmir Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa meslektaşlarımız ve hukuk fakültesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 250 kişi dinleyici olarak katıldı.

İstinaf Mahkemelerinin HMK, Ceza Muhakemesi, İdari Yargı ve Mesleki açıdan ayrı ayrı ele alındığı konferansa İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Dairesi Başkanı Erdoğan DİKMEN, Prof. Dr. Oğuz Sancakdar, Prof. Dr. Mustafa Ruham ERDEM ve Doç. Dr. Mine AKKAN konuşmacı olarak katıldı.