İzmir Barosu 29 Ekim’de Meydanlarda

30.10.2016 11:09:33

İzmir Barosu günler öncesinden başladığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına alanlarda devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına İzmir Barosu pankartı arkasında katılan meslektaşlarımızın oluşturduğu korteje coşku hakimdi.

İzmir Barosu günler öncesinden başladığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına alanlarda devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına İzmir Barosu pankartı arkasında katılan meslektaşlarımızın  oluşturduğu korteje coşku hakimdi.

Tören alanında bir açıklama yapan Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, göreve geldiklerinden bu yana Cumhuriyet Bayramı’na özel bir önem verdiklerini belirterek, bu yıl da yine önce 27 Ekim’de Adliye Baro Birimi’nde Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlediklerini, 28 Ekim’de Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini bugün de halkla birlikte en büyük bayramı kutlamak üzere alanda olduklarını dile getirdi.