Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu Başkanı ve Yönetim Kurulu İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

17.08.2016 18:30:54

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Dönemsel olarak ilçeleri ziyaret eden Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz, ilçe baro odalarında belirlenen ihtiyaçların teslimi için Aliağa, Bergama, Bayındır, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı'yı ziyaret ettiler.

Aliağa, Bergama, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı baro odalarında meslektaşlarımızın çalışmalarını sürdürürken sıkıntı yaşamamaları için yeni bilgisayarlar kurulurken, Bayındır ve Selçuk Baro odaları için televizyon alındı.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ziyaretler sırasında, her zaman meslek ve meslektaş odaklı düşündüklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, ilçelerde bulunan meslektaşlarımıza da merkezde bulunan meslektaşlarımız kadar hizmet vermek için çalışmalar yapıyoruz dedi. Sadece teknik ve tefrişat anlamında değil, ilçelerde eğitim seminerleri de düzenlediklerini belirten Özcan, “göreve geldiğimizde ilçelerde bulunan meslektaşlarımızla her zaman iletişim içinde bulunacağız demiştik. Çalışma süremiz boyunca bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluğunu yaşıyoruz” diyerek bundan sonra da "Baro Avukat İçindir." anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.