Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

69. Dönem CMK Semineri Tamamlandı

13.06.2016 15:13:50

İzmir Barosu 69. Dönem CMK Eğitim Semineri 09-10-11-12 Haziran 2016 günlerinde aktif eğitim yöntemleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Eğitim Çalışması kapsamında meslektaşlarımız; yakalama ve gözaltı, tutuklama, hukuka aykırı deliller sorunu, ceza yargılamasında deliller, görüşmede temel ilkeler, soruşturma-kovuşturma evreleri arasındaki farklar, doğrudan soru, kovuşturma evresi, duruşma pratik çalışması ve CMK sistem tanıtımları yapılırken, 20 Temmuz’da göreve başlayacak olan Bölge Adliye Mahkemeleri’ne ilişkin İzmir Barosu tarafından düzenlenen çalışmanın Ceza oturumuna da katıldılar.

Çalışma sonunda katılımcılara sertifikaları İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından verildi.

Aktif olarak çalışmaya katılan tüm katılımcılara ve özveriyle zaman ayırarak hiçbir karşılık beklemeksizin eğitim çalışmasının başından sonuna kadar çalışmada yer alan eğitimcilerimize teşekkür ederiz.

CMK Komisyon çalışmaları Çarşamba günleri yapılmakta olup katılmak isteyen tüm meslektaşlarımıza açıktır.