Grup Değişik İş Konseri Gerçekleştirildi

18.04.2016 18:28:02

İzmir Barosu üyesi meslektaşlarımızdan kurulu olan ve Türkiye’nin avukatlardan kurulu ilk orkestrası olma özelliğini taşıyan Grup Değişik İş Konseri 14 Nisan 2016 günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi.

Meslekte 60, 50, 40 ve 25. Yılını dolduran meslektaşlarımız için düzenlenen plaket töreni arkasından gerçekleştirilen Grup Değişik İş Konseri sonunda Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan gruba yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı bir plaket sundu.