Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Urla Yeni Adliyesi Baro Odamız Törenle Hizmete Girdi

14.04.2016 16:21:41

Urla ilçesinde inşaatı tamamlanan yeni adliye binasında baromuza tahsis edilen birimi meslektaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Düzenlenen açılış kokteyline Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Urla Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve meslektaşlarımız katıldı.

Urla ilçesinde inşaatı tamamlanan yeni adliye binasında baromuza tahsis edilen birimi meslektaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Düzenlenen açılış kokteyline Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan,  Urla Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve meslektaşlarımız katıldı.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan yapmış olduğu konuşmada her zaman baro avukat içindir düsturundan hareket ettiklerini ve göreve geldiklerinden bu yana yürüttükleri çalışmalarla İzmir Barosu Adliye Birimi, Merkez Bina ve İlçe adliyelerinde bulunan baro birimlerinin meslektaşlarımıza yakışır hale getirdiklerini dile getirdi. Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan aynı zamanda vermiş olduğu destekten ötürü Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer’e ve Urla’da bulunan meslektaşlarımıza teşekkür etti.