Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Diksiyon ve Hitabet Eğitimi Tamamlandı

04.04.2016 18:59:38

İzmir Barosu ve İzmir Devlet Tiyatroları İşbirliğiyle düzenlenen Diksiyon ve Hitabet Eğitiminin ilk grup çalışmaları tamamlandı.

İzmir Barosu ve İzmir Devlet Tiyatroları  İşbirliğiyle düzenlenen Diksiyon ve Hitabet Eğitiminin ilk grup çalışmaları tamamlandı.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve İzmir Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Tayfun Erarslan' ın kentin yerel yönetimleri ve sanat kurumları arasındaki bağların önemi ve dayanışma içerisinde,
ortak projeler üretme kararı sonrasında, ilk ortak proje tamamlandı.

İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçıları  Sedat Şenoğlu ve Yusuf Köksal' ın eğitimciliğini üstlendiği, İzmir Barosu Kültür Sanat Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu' nun kolaylaştırıcılığı ile düzenlenen Diksiyon ve ve Hitabet Eğitiminin ilk çalışma gruplarının çalışmaları tamamlandı.

Eğitimin sona ermesinden sonra İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından çalışmalarından dolayı eğitmenler Sedat Şenoğlu ve Yusuf Köksal' a teşekkür plaketi verilirken; eğitime katılan Baro Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, İzmir Barosu Saymanı Av. Nilay Ertem Durlu, İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nuriye Kadan ile katılımcı diğer meslektaşlara da katılım belgeleri verildi.