Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi

Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile düzenlenen "Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi" programının altıncı dönem takvimi açıklanmıştır.

16:32 . 08 Ekim 2015

Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile düzenlenen  "Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi" programının altıncı dönem takvimi açıklanmıştır.

İzmir Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan çalışma 23-30 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Hafta içi her gün 15:00 - 21:30 / 22:15 ve hafta sonu 10:00 - 19:00 saatleri arasında aralıksız 8 gün 65 ders saati eğitim verilecektir.

Her bir grup kontenjanı 25 kişi ile sınırlıdır.

Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, derslerin 1/12’sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Gruplara Türkiye Barolar Birliği internet sayfası üzerinden yapılan başvuru sırasına göre kayıt alınacak ve gelen talebe göre yeni gruplar açılacaktır. Eğitim ücreti, eğitim materyalleri ve KDV dahil -YEMEK HARİÇ-  1.275.00 TL.dir. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın ekteki formu doldurarak, 0312 284 70 27 numaralı faksa, banka dekontu ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla duyururuz.

Kontenjan Durumu İçin Telefon : 0312 292 59 00 Dahili:99200

HUKUK UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK EĞİTİM PROGRAMI KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ