Miting

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan,Artvin'de Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesinde madencilik faaliyetine karşı yürütülen mücadeleye destek vermek üzere gerçekleştirilen "Hukuk, Demokrasi ve Çevre" mitingine katıldı.

07:25 . 27 Temmuz 2015

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Türkiye Barolar Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen, TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve 32 baro başkanının katıldığı Artvin'de Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesinde madencilik faaliyetine karşı yürütülen mücadeleye destek vermek üzere gerçekleştirilen "Hukuk, Demokrasi ve Çevre" mitingine katıldı.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan mitingden bir gün önce Cerratepe’de nöbet tutan Artvinlileri ziyaret ederek Artvin halkının haklı direnişine destek olmak için geldiklerini ve halkın bu mücadeleyi kazanacağını dile getirdi.