23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında Sevgi Evlerinde Kalmakta Olan Çocuklarla “Hikayelerle Çocuk Hakları” Atölyesi Gerçekleştirildi

17:08 . 26 Nisan 2024

24 Nisan Çarşamba günü Sevgi Evleri’nde kalmakta olan çocuklarla “Hikayelerle Çocuk Hakları” atölyesi gerçekleştirildi.

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi üyeleri ve Yürütme Kurulu üyeleri Av. Begüm Kılıçaslan, Av. Zerrin Şenyıl Kale, Av. Bedriye Kurtuluş Türk, Av. Cemile Gemici, Av. Sena Gökçe Tutguner, Av. Mahmut Şeren, Av. Rabia Polat ve Av. Arzu Hazer Güngör atölyede kolaylaştırıcılık görevini üstlendi.

Atölyenin kapanışında konuşan İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av. Zöhre Dalkıran “Gelip konuğumuz olduğunuz, bizimle beraber bu atölyeyi ve oyunları gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.