Panel : " İşçi Avukatların Tevkilden Doğan Hukuki ve Cezai Sorumlulukları”

14:34 . 22 Nisan 2024

Avukatlar haftası kapsamında, İzmir Barosu 3. kat konferans salonunda,  İzmir Barosu İşçi Avukatlar Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av. Ezgi Yağmur Tokatlı moderatörlüğünde,  “İşçi Avukatların Tevkilden Doğan Hukuki ve Cezai Sorumlulukları” konulu panel yapıldı.

Panelin ilk oturumunda; İzmir Barosu Avukat Hakları Merkezi üyelerinden Av. Feride Akıncı, tevkilden doğan hukuki sorumluluğa,  Av. Halil Sezai Bilen ise tevkilden doğan cezai sorumluluğa dair sunumlarını yaptı.

Panelin ikinci oturumunda katılımcıların soruları cevaplandı;  Yargıtay kararları kapsamında sorumluluğun esasında dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Panelin açış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkan yardımcısı Av. Zöhre Dalkıran, konuşmacılara ve panel hazırlığı yapan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederek, panel sonunda teşekkür plaketlerini takdim etti.