Personel Alımına İlişkin Başvuru Süresi Uzatılmıştır

15:40 . 19 Nisan 2024

TANIMI

Aslen İzmir Barosu Hukuk İşleri Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç halinde Adli Yardım Bürosu,  Avukat Hakları Merkezi ile CMK merkezi birimleri bünyesinde hizmet vermek.

-Merkezlerin amacı doğrultusunda gerekli çalışma programlarının hazırlanması, projelendirilmesi ve yürütülmesini sağlamak,

- Her takvim yılı sonunda o yıla ait etkinlik raporunu Yürütme Kurulu ile birlikte hazırlamak ve Baro Yönetim Kuruluna sunmak,

Hizmet vereceği merkezler tarafından takip edilen dava dosyalarının evrak işlemlerini takip etmek,  davaların takibi için görevlendirilen avukatların listesini tutmak,

- Adliye biriminde nöbet tutacak avukatlardan oluşan liste ve nöbet sistemini düzenlemek,

- Merkezlerin amaçları doğrultusunda yapılacak çalışmaları koordine ederek ilgili kurum, kuruluş, kişi veya birimlerle iletişim ve koordinasyonu sağlamak,

- Merkezlerin çalışma alanı ile ilgili olarak İzmir Barosu Yönetim Kurulunun vereceği diğer işleri yürütmek.

ARANAN NİTELİKLER

• Avukat olmak

• En az bir yabancı dili çok iyi bilmek (İngilizce, Fransızca, Almanca),

• Adli yardım, temel hak ve özgürlükler, Yargılama usul hukuku alanlarına hakim olmak

• Destek Projelerinin yazımı ve başvuru sürecinde deneyimi olmak

• Office programlarını etkin olarak kullanabilme özelliğine sahip olmak

• B sınıfı ehliyete sahip olan ve aktif araç kullanabilen,

• 35 yaşını doldurmamış olmak,

• Seyahat engeli bulunmayan çalışma arkadaşı arıyoruz.

Uzun vadeli çalışmayı planlayan adayların fotoğraflı özgeçmişleri ve aranan nitelikleri taşıdığını gösteren belgeler (diploma, ehliyet, aranan niteliklere sahip olduğunu gösteren belgeler) ile birlikte 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17.00’ye kadar info@izmirbarosu.org.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.

Yazılı sınav 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te İzmir Barosu Merkez Binası’nda yapılacaktır.

Yazılı sınavda 70 puan barajını aşmak koşulu ile en yüksek puanı alan 5 kişi, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü mülakata davet edilecektir. Başarılı olan 1 kişi kurumda istihdam edilecektir.

İzmir Barosu tarafından gerektiği takdirde başvuru ve sınav koşulları yeniden düzenlenebilir.

- Başvuru sırasında diğer belgelere ek olarak aşağıdaki bağlantıda bulunan İzmir Barosu çalışan adayı aydınlatma metninin de imzalı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

İZMİR BAROSU ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ İÇİN TIKLAYINIZ