Bir Meslektaşımız Daha Sadece Görevini Yaptığı İçin Yaşamdan Koparıldı!

Denizli Barosu önceki dönem başkanlarından Av. M. Erdal Çam'ı, uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybetmenin acısı içindeyiz.

15:59 . 22 Eylül 2023

Mesleğini Bodrum'da sürdüren Denizli Barosu önceki dönem başkanlarından Av. M. Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar, uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaşamlarını kaybettiler.

Av. M. Erdal Çam, avukatlık görevini yaptığı için hedef alındı ve öldürüldü.

Yaşadığımız acı, münferit değildir. Meslektaşımızı sadece silahı kullanan kişi öldürmemiş, bu cinayete; bugüne kadar cezasızlık politikalarını uygulayanlar, mesleğimizi ve avukatları itibarsızlaştırmaya çalışanlar iştirak etmiştir.

Avukatlar davaların tarafı, icra takiplerinin sebebi değildir. Bizi hedef göstermeye son verin! Sorumluları cezalandırın!

İzmir Barosu olarak davanın takipçisi olacağımızı bildiriyor, ilgilileri önlem almaya çağırıyoruz. Meslektaşımızın ailesine, yakınlarına ve tüm hukuk camiasına başsağlığı dileriz.