Hizmet Tespit Davalarında Güncel Sorunlar Konferansı Yapıldı

13:30 . 21 Mart 2023

İzmir Barosu tarafından “Hizmet Tespit Davalarında Güncel Sorunlar” başlıklı konferans düzenlendi.

Açılışını İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Meriç Kaptan’ın, oturum başkanlığını ise İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 10. Hukuk Dairesi Başkanı Ercan Turan’ın yaptığı konferansa konuşmacı olarak Av. Dr. Evran Kırmızı katıldı.

Konferansın sonunda katılımcılara teşekkür belgelerini sunan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Zöhre Dalkıran “Sosyal hukuk devletinin en temel ilkelerinden biri olan sosyal güvenlik hakkının korunması ve geliştirilmesi anlamında verdiği kararlarla yol açan sayın hakim Ercan Turan’a ve İş Hukuku Komisyonunda on yıldır birlikte çalıştığımız Av. Evran Kırmızı’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.