Doğal Afet ve Salgın Dönemlerinde Apartman ve Sitelerde Kat Mülkiyeti Hukuku Açısından Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Yolları Canlı Yayında Değerlendirildi

09:58 . 28 Aralık 2020

İzmir Barosu tarafından düzenlenen çevrim içi eğitim çalışmaları kapsamında 24 Aralık 2020 günü doğal afet ve salgın dönemlerinde apartman ve sitelerde Kat Mülkiyeti Hukuku açısından yaşanan sorunlar ve çözüm yolları değerlendirildi.

Moderatörlüğünü İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Ece Güler’in yaptığı çalışmaya Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda Öktem Çevik ile İstanbul Barosu Üyesi meslektaşımız Av. M. Şeref Kısacık katıldılar.

Canlı olarak sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanan çalışmada bu dönemde genel kurullar yapılabilir mi, görev süresi biten kurullar göreve devam edebilir mi, yeni dönem aidatı nasıl belirlenir gibi konular değerlendirilirken, izleyicilerden gelen sorular da yanıtlandı.

Yayının kaydını aşağıda izleyebilirsiniz.