Önceki Başkanlarımızdan Av. Kasım Sönmez Kabri Başında Anıldı

İzmir Barosu’nun 1994-1996 Dönemi Başkanı Av. Kasım Sönmez ölüm yıldönümü olan 18 Mart’ta kabri başında anıldı.

14:10 . 20 Mart 2020

Tüm dünyada etkili olan corona virüs salgını nedeniyle anmaya sadece İzmir Barosu yönetim kurulu üyesi Av. Afhan Topel katıldı.

Av. Afhan Topel, Kasım Sönmez’in İzmir Barosu’nun iz bırakan başkanlarından biri olduğunu vurgulayarak, “maalesef başkanlık yaptığı dönemde yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak aramızdan çok zamansız ayrıldı. Fakat yaptığı işler, İzmir Barosu’nun duruşuna olan katkıları, döneminin bir tanığı olması ve yönetim kurulu ile birlikte çalışmaları onu unutulmaz başkanlar arasına yazdırdı. Kasım Sönmez’i rahmet ve özlemle anıyoruz” dedi.