Hasan Tahsin Anıldı

İzmir’in işgal girişimine karşı gazeteci Hasan Tahsin tarafından atılan ilk kurşunun 100. yıldönümünde İzmir Barosu yönetimi adına Av. Afhan Topel ve meslektaşlarımız İzmir Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Konak Meydanı’nda Hasan Tahsin Anıtı önünde düzenlenen anmaya katıldı.

15:47 . 15 Mayıs 2019

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen tarafında yapılan konuşmadan sonra tüm katılımcılar Cumhuriyet Meydanı’na kadar kortej oluşturarak yüründü ve Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından tören sona erdi.