Şiir ve Şarkılarla Kadın Mücadelesi Anıldı

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen gecede İzmir Barosu Şiir Topluluğu’ndan meslektaşlarımızın okuduğu şiirler ve yine meslektaşlarımızdan oluşan L.O.T.S (Lawyers on The Stage) Grubu’nun müzikleriyle şiir ve şarkılarda kadınlar ve kadın mücadelesi anıldı.

09:19 . 11 Mart 2019

Okuduğu şiirlerle geceye renk katan Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel bu tip etkinlikleri daha sık yapacaklarını söyleyerek İzmir barosu şiir Grubu ve L.O.T.S Grubu’na teşekkür etti. Av. Özkan Yücel, “Hepinize katıldığınız ve burada olduğunu için teşekkür ediyorum. O gün başladı bu mücadele üzerinden 150 yıldan fazla zaman geçti ama bugün hala devam ediyor, inatla ısrarla devam ediyor. Biz burada kadın mücadelesini anarken onlar da sokaklarda yürüyorlar. Başlayan, devam eden, süren bir mücadele var ve kazanana kadar da durmayacağız” dedi.