İzmir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Baromuz, Güzel İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde gerçekleştirilen kutlama törenlerine katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda törenlere büyük bir coşku hakimdi.

20:55 . 09 Eylül 2018

Kurtuluşun 96. Yılı nedeniyle görüşlerini açıklayan İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır.” sözlerini hatırlatarak, İzmir’de sadece düşmanın değil, düşmanla birlikte emperyalizmin hain emellerinin de denize döküldüğünü söyledi. İzmir Barosu olarak Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatanımız için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Av. Mustafa Çetin, “Cumhuriyetin yıkılmayan kalesi, laikliğin ödün vermez efesi güzel İzmir’im kurtuluşun kutlu olsun” dedi.