6769 Sayılı Kanun Kapsamında Marka Hukuku Konferansı Düzenlendi

İzmir Barosu tarafından 3 Mart 2017 günü 6769 Sayılı Kanun Kapsamında Marka Hukuku konferansı düzenlendi.

17:34 . 06 Mart 2017

İzmir Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Hakimi İlhami Güneş’in oturum başkanlığını yaptığı panele İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanife Öztürk ve İzmir Fikri Sınai Haklar Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Kaynak konuşmacı olarak katıldılar.

Çalışmanın açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu’nun meslek içi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiğini belirterek meslektaşlarımızın bu çalışmalara katılımlarının artması gerektiğini ifade etti. Özellikle hukukun uzmanlık gerektiren alanların İzmir’de daha kapsamlı, mesleğimizin pastasını büyütecek şekilde ilgi görmesini istiyoruz” diyen Av. Aydın Özcan, “hem teoriyi hem de pratiği anlatacak konuşmacıların olduğu çalışmanın çok faydalı geçeceğine inanıyorum” dedi.