DUYURULAR

🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

İzmir Kuyumcular Odası Bilirkişi Listesi Duyurusu

15:51 . 16 Mart 2018

İzmir Kuyumcular Odası Baromuza yazdığı yazı ile, Yönetim Kurulu kararıyla  mahkemelerden gelen değer tespiti, alacak ve boşanma davalarına yönelik olarak herhangi bir ücret talep etmeksizin rapor hazırlamak ve adaletin işleyişine hizmet etmek amacıyla her yıl iki veya üç kişilik bir Bilirkişi Ekibi oluşturduğunu ifade etmiştir.

İlgili yazıda İzmir Kuyumcular Odası’ndan bağımsız olarak ve odanın ismini kullanmak suretiyle birtakım şahısların bilirkişilik hizmeti verdikleri, odaya ait logo ve görseller ile antetli kağıtlar oluşturarak rapor hazırladıkları ifade ederek İzmir Kuyumcular Odası tarafından belirlenen bilirkişilerin isimleri bildirilmiştir.

Aşağıda isimleri yazılı olan İzmir Kuyumcular Odası tarafından bildirilen liste resmi bilirkişi listesi olup, bunun dışındaki isimlere itibar edilmemesi meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

İzmir Kuyumcular Odası Bilirkişi Listesi

VEDAT ALTINOVA