🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Mersin Barosu Ev Sahipliğinde Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve Çözüm Yolları Çalıştayı Yapıldı

14:17 . 10 Şubat 2020

Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezi tarafından, 8 – 9 Şubat 2020 günlerinde “Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve Çözüm Yolları” başlıklı bir çalıştay düzenlendi. Türkiye Barolar Birliği ile 27 baronun katıldığı çalıştaya İzmir Barosu adına Başkan Yardımcımız Av. Özgür Yılmazer, Baro Saymanı ve Avukat Hakları Merkezi sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Hüseyin Yıldız ve yönetim kurulu üyemiz Gamze Karaoğlu katıldılar.

Açılış konuşmalarının ardından yapılan çalıştayda avukatlık mesleğinin ekonomik sorunları ve çözüm yolları, avukatlık mesleğinin icrası sırasında yaşanan hak ihlalleri/sorunlar ve çözüm önerileri, avukatlık mesleğinde avukatlar arası dayanışma ve avukatlık meslek kuralları ve meslekte etik anlayışının mesleği icra edenlerce ihlal edilmesi sorunu ve çözüm yolları başlıkları görüşüldü.

Çalıştayın sonuç bildirgesi önümüzdeki günlerde açıklanacak.