🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Baro’da Heykel Sergisi Açıldı

İzmir Barosu Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında Av. Yelda Kullap’ın kişisel heykel sergisi açıldı.

13:06 . 17 Nisan 2019

“Hayat ve Sanat” adını taşıyan sergiye ilişkin konuşan Av. Yelda Kullap, sergilenen eserlerinin avukatlık mesleğini icra etmekte olduğu dönemle eş zamanlı olarak sanat yapmaya dönük girişim ve çabalarının ürünleri olduğunu ifade ederek “eserlerin yapılma süreçleri ve bu eserlerin varlığı, ‘hayatın sanat, sanatın da hayat olduğu’ nun benim için tartışmasız bir kanıtıdır. Hayata dair içtenlikli anlamlı ve özgün bir şeyler üretme çabam, var olma sürecimi,  benim için çok daha anlamlı bir noktaya taşıdı. Bu anlamlı süreci ve bu sürecin ürünlerini meslektaşlarımla paylaşmak bana ayrıca onur ve mutluluk verdi.  Bu deneyimi yaşamamda emeği geçen, destek veren, imkân sağlayan ve sergime katılarak bu değerli süreci benimle paylaşan başta, İzmir Barosu yönetimi olmak üzere,  tüm meslektaşlarıma, arkadaş ve yakınlarıma teşekkür ederim” dedi.