🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri Gerçekleştirildi

Şef Gökçe Eriş yönetimindeki İzmir Barosu Türk Müziği Korosu 10 Nisan 2019 günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bir konser gerçekleştirdi.

16:20 . 12 Nisan 2019

İzmir Barosu Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser sonunda bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Özgür Yılmazer, İzmir’in çağdaşlık, aydınlanma, eşitlik, hürriyet, mücadele, Cumhuriyet ve Atatürk demek olduğunu ifade ederek “İzmir Barosu da haklar ve özgürlükler mücadelesinin, demokrasinin, hukuk devletinin inşasında 111 yıldan beri mücadele eden güzide bir kurum. Bu gecede İzmir’i ve İzmir Barosu’nu bu şekilde bağdaştıran, aynı zamanda sanat ve hukuk gibi aslında özgürlüğe, çağdaşlığa ve aydınlığa kanat çırpan bir kuşun kanatları olan hukuku ve sanatı birleştiren çok değerli üstatlarıma meslektaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Sanatçılar ve avukatlar var oldukça sıkıysa gelmesin bahar” dedi.

Konser kaydını aşağıda izleyebilirsiniz: