🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu Türk Sanat Müziği Korosu Konseri Gerçekleştirildi

Şef Oğuz Özvardar yönetimindeki İzmir Barosu Türk Sanat Müziği Korosu Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında bir konser gerçekleştirdi. 8 Nisan 2019 günü Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere ilgi oldukça yoğundu.

14:57 . 11 Nisan 2019

Konser sonunda 7 yaşındaki Derin Su ve koromuzun en kıdemli üyesi Av. Erdoğan Çakmaklı ile sahneye çıkan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, “bahara varmamızı engellemeye çalışıyorlar. Sesimizi kısmaya çalışıyorlar. Bizim ulaşmaya çalıştığımız aydınlığı karanlığa çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bu tablo bu karanlığa izin vermez” dedi.

Programın sonunda Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel Koro Şefi Oğuz Özvardar’a teşekkür plaketi verdi.

Konser kaydını aşağıda izleyebilirsiniz