ÜYELERİMİZE YÖNELİK KAMPANYALAR

İzmir Barosu ve School of American Law Türkiye Arasında SAL Programına İlişkin Protokol Yapılmıştır.

SAL Programı, Chicago-Kent College of Law’dan davet edilen profesörler tarafından verilen bir dizi ders ile İstanbul’daki iki dönemlik bir programdan oluşmakta olup, SAL Programı kurslarının başarılı bir şekilde tamamlayan katılımcılar SAL Program sertifikası ve Chicago-Kent College of Law’da LL.M. programına başvuruda bulunma hakkı kazanabileceklerdir. SAL Programını başarıyla tamamlayan katılımcılar Chicago-Kent College of Law LL.M. derecesini 1 yıllık akademik takvim yerine 1 dönemde kazanma ve opsiyonel olarak iki dönem Chicago-Kent College of Law’da kalmak isteyenler için burs sağlanması gibi önemli imkanlar elde edebilmektedirler.

Yapılan protokolle İzmir Barosu üyesi meslektaşlarımız bahsi geçen programa %25 indirimle kayıt olma ve 2020 yaz kayıtları için Chicago-Kent College of Law’daki eğitimlerinde (2021 yaz döneminde başlamaları ve diğer şartların oluşması durumunda) indirim imkanı elde etmektedirler.

İzmir Barosu’na özel %25 indirimle ilk yılı İstanbul veya İzmir’de, sonraki bir dönemi Chicago, ABD’de tamamlanacak LL.M Programı için son başvuru tarihi 01 Ekim 2020’dir. Fazladan bir dönem eğitim alarak Amerikan Baro Sınavlarına giriş imkanı da elde edebilirsiniz.

Başvuru için gereken belgeler:

• Diplomanın fotokopisi
  • Özgeçmiş
  • Kimlik fotokopisi
  • Tavsiye mektubu

Detaylı bilgi için linkler:

0 533 729 99 90 Sema Akın

sal.turkey@meritrisk.com.tr