🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Kadın Hakları Merkezi Seminerleri Sürüyor

09:41 . 26 Eylül 2022

"Sınırları hep kendimiz yaratırız, hep yarattığımız bu sınırlar içinde hareket ederiz." demiş Simone.

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından yürütülen, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, 6284 Sayılı Yasa, İstanbul Sözleşmesi, Kadın Hakları Merkezi Nöbetinde Başvurucu ile Görüşme" içeriklerini barındıran seminer çalışmasında da kendi sınılarımızı yaratıyor, bu sınırlar içinde nasıl hareket ederiz, ne kadar çok şiddete uğrayan/uğrama ihtimali bulunan kadına ulaşabiliriz bunun üzerine paylaşımlar yapıyoruz adeta.

İzmir Barosuna kayıtlı, Kadın Hakları Merkezi nöbetlerinde yer almak isteyen meslektaşlarla bir araya gelerek, interaktif bir şekilde yürütülen ve bir tam gün süren bu seminer çalışması eylül ayı içerisinde 30'ar kişilik gruplara yönelik olmak üzere iki kez yapıldı. İlki 16 Eylül ikincisi de 23 Eylül tarihlerinde yapılan bu çalışma ekim ayında da devam edecektir.