Staj Eğitim Merkezi’nin Kurgusal Duruşma Çalışmaları Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Ceza Hukuku alanında yapılan kurgusal duruşma çalışması, bu kez 150 stajyer avukat meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

10:12 . 06 Temmuz 2022

Geçtiğimiz günlerde Ceza Hukuku alanında yapılan kurgusal duruşma çalışması, bu  kez 150 stajyer avukat meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Çalışma öncesi konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, staj eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek “Bu çalışmaya tamamen gönüllü olarak katkı sunan bütün arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum. Onlar tamamen meslektaşlara fayda sağlayabilmek için buradalar. Avukatlık mesleğini daha iyi bir yere taşımaya çalışıyoruz, güçlü olmaya çalışıyoruz. O yüzden de bilgiye ihtiyacımız var. Ne kadar bilgiliysek o kadar güçlü olacağız. Bu çalışmanın bu güce katkısı olmasını umuyorum, hepinize katkınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Staj Eğitim Merkezi’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Şefika Yıldırım Sert ise yapılan çalışmanın staj eğitiminin son aşaması olduğunu ifade ederek, “Güzel bir tecrübe olacağından eminim.” dedi.