Tıbbi Malpraktis Olgularında Farklı Yaklaşımlar ve Deneyimler Sempozyumu Tamamlandı

İzmir Barosu tarafından “Tıbbi Malpraktis Olgularında Farklı Yaklaşımlar ve Deneyimler Sempozyumu” düzenlendi.

10:38 . 16 Mayıs 2022

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyumun açılışında konuşan İzmir Barosu Başkan Av. Özkan Yücel şunları söyledi: “Öncelikle zaman ayıran destek sağlayan çağrımızı geri çevirmeyen bütün hocalarımıza, Yargıtay üyelerimize, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekilimize çok teşekkür ediyorum. Bir de sitemim var. Yargıtay’dan gelecek iki konuğumuz vardı. Onlar için izin çıkmadı. Bu çalışmalar hukuk düzeninin gelişmesi için, bu çalışmalar ortaklaşma için, bu çalışmalar yargının her iki tarafında bulunan kişilerin aynı biçimde davranabilmelerini, hukuka uygunluğunu sağlayabilmek için. O nedenle, bu çalışmaları çok önemsiyoruz. O nedenle her kurumdan, her aşamadan tarafları olsun istiyoruz, tartışabilelim, konuşabilelim, ortak noktayı bulabilelim istiyoruz.”

Dört oturum halinde gerçekleşen sempozyumun sonunda “Teori ve Uygulama Sorunları Altında İdeali Bulma Arayışı” başlığıyla konuşmacı ve dinleyicilerin katıldığı bir de forum düzenlendi.

Sempozyum ve forumun kaydını aşağıda izleyebilirsiniz.