🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Önceki Başkanlarımızdan Av. Nevzat Erdemir Ölüm Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı.

İzmir Barosu'nun önceki başkanlarından Av. Nevzat Erdemir ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

19:34 . 08 Ocak 2022

Nevzat Erdemir'in ailesi, İzmir Barosu saymanı Av. Hüseyin Yıldız, önceki başkanlarımız Av. Özdemir Sökmen ve Av. Aydın Özcan, meslektaşlarımız ile sevenlerinin katıldığı anmada konuşan Baro saymanımız Av. Hüseyin Yıldız, "Hukuk devleti, demokrasi ve Cumhuriyet değerlerinin kazanımları ile bu değerleri ileri götürme konusunda her türlü mücadeleyi veren merhum Başkanımız ve geçmiş başkanlarımızın açtığı yolda İzmir Barosu'nu ileriye taşımak için çaba sarfediyoruz.  Av.Nevzat Erdemir’i saygı ve minnetle bir kez daha anıyorum.” dedi.