🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

CMK Seminerleri Devam Ediyor

16:21 . 11 Ekim 2021

8-9-10 Ekim 2021 günlerinde İzmir Barosu 114. Dönem CMK Semineri gerçekleştirildi.

Her zaman yaptığımız gibi üç gün boyunca süren küçük gruplar halinde oluşturduğumuz dört salonda aktif öğrenme teknikleri kullanarak gerçekleştirdiğimiz çalışmanın sonunda konuşan Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, üç gün boyunca salonlarda vazgeçmeyen, teslim olmayan, biat etmeyen bir avukatlık pratiğini anlattıklarını ifade ederek “Tam da işte bu avukatlık ideali için bu çalışmaları yapıyoruz. Derdimiz ve muradımız yalnız İzmir değil Türkiye’nin dört bir tarafına bu ideali taşıyabilmek. Avukatlar olarak demokrasinin, insan haklarının, hukuk devletinin mücadelesini hep birlikte vermek. O yüzden bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.