🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Mesleki Dayanışma İçin Diğer Barolara Mensup Meslektaşlarımızın İletişim Bilgilerine Dair Duyuru

İzmir'de yaşadığımız deprem felaketi sonrası yardıma hazır olduklarını belirterek dayanışma mesajları paylaşan tüm barolarımıza ve Türkiye'nin dört bir yanındaki meslektaşlarımıza yürekten teşekkür ederiz. İzmir dışındaki illerde duruşmaları olan meslektaşlarımız, barolarımızca bildirilen iletişim bilgilerine, haberin devamındaki linkten erişebilirler.

20:16 . 31 Ekim 2020

İzmir'de yaşadığımız deprem felaketi sonrası yardıma hazır olduklarını belirterek dayanışma mesajları paylaşan tüm barolarımıza ve Türkiye'nin dört bir yanındaki meslektaşlarımıza yürekten teşekkür ederiz. İzmir dışındaki illerde duruşmaları olan meslektaşlarımız, barolarımızca bildirilen iletişim bilgilerine, aşağıdaki linkten erişebilirler.

İLGİLİ LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ