🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Baro Başkanları Atatürk'ün Huzurunda

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya doğru yürüyen ve Ankara girişinde ise fiili gözaltı koşullarında gerçekleştirdikleri 28 saati aşan direnişi kazanarak Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan baro başkanlarımız, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı mücadelesinin burada bitmediğini sürece ilişkin eylemlerin devam edeceğini vurguladılar.

16:23 . 23 Haziran 2020

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya doğru yürüyen ve Ankara girişinde ise fiili gözaltı koşullarında gerçekleştirdikleri 28 saati aşan direnişi kazanarak Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan baro başkanlarımız, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı mücadelesinin burada bitmediğini sürece ilişkin  eylemlerin devam edeceğini vurguladılar.