🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu Karikatür Topluluğu Çalışmalarına Devam Ediyor

İzmir Barosu Karikatür Topluluğu çalışmalarına 13 Şubat 2020 Perşembe günü saat 18.00 de Baro Han Nevzat Erdemir salonu bitişiğinde bulunan “C salonu”nda devam etti.

10:39 . 14 Şubat 2020

“Adalet” konulu karikatürlerden oluşturulmuş bir sunumu izledikten sonra çalışmaya konuk olarak katılan karikatürcü-grafiker Murteza Albayrak’tan  dış ve iç mekan çizimlerinde yararlanılan tek ve çift kaçış noktalı perspektif temel bilgilerini alan topluluk kapalı mekanda mahkeme kürsüsü çizim denemeleri yaptı. Son olarak kürsülerin önüne sanık figürü yerleştirme konusunda çalışan katılımcılar bu haftayı da karikatür çizme konusunda biraz daha mesafe alarak kapattı.