İzmir Barosu: Ana Sayfa

Basın Açıklaması
Konferans-Soma ve İş Güvenliği
Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Genel Sekreterimiz Av. A. Şakir Uzun Kırklareli Barosu'nu Ziyaret Ettiler
Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Genel Sekreterimiz Av. A. Şakir Uzun Edirne Barosu'nu Ziyaret Ettiler
Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Genel Sekreterimiz Av. A. Şakir Uzun Tekirdağ Barosu'nu Ziyaret Ettiler
Çanakkale Barosu Ziyaret
           Barolar Arası Çocuk Hakları İşbirliği Çerçevesinde Ortak Basın Açıklaması
Baromuza Kayıtlı Meslektaşımız Av. Orhan Altın Bürosunda Saldırıya Uğramıştır
Konferans-Avukatların Sosyal Güvenliği ve TBB Sağlık ve Sosyal Yardım Fonu Yardımı
Uygulamalar Işığında Sosyal Güvenlik Hukuku Konferansı Gerçekleştirildi
Karşıyaka Ek Bina İş Mahkemeleri Tuvaletlerinde Kartlı Geçiş Sistemi Kurulmuştur
Seminer-İçindeki Sessiz Tanığı Uyandırmak/Daha Farkında Bir Yaşam
Kadına Yönelik Şiddet/Uluslararası Standartlar Konferansı Yapıldı
Meslektaşımız Av. Hasan Basri Yüksel Görevi Başında Saldırıya Uğramıştır
  • Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Görevi Başında Şehit Edilen Meslektaşımız Av. İsmail Akkaya’nın Davasına Katıldı

29 Mayıs 2015
    Bürosunda görevi başında şehit edilen meslektaşımız Av. İsmail Akkaya’nın öldürülmesi olayı ile ilgili dava, bugün (29.05.2015) Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. DETAY
  • Basın Açıklaması

29 Mayıs 2015
    Anayasa Mahkemesi son kararında Türk Ceza Kanunu’nun AİLE DÜZENİNE KARŞI SUÇLAR ana başlığında düzenlenen “Birden çok evlilik, hileli evlenme, dinsel tören” başlıklı 230. Maddesinin 5 ve 6’ncı fıkralarında düzenlenen “resmi nikah olmadan dini merasim yapan imam ile çiftlere 2 aydan 6 aya kadar hapis cezası” veren maddeyi iptal etti. Verdiği bu kararla Anayasa Mahkemesi Devrim Yasalarını ihlal etmiştir. Yine bu karar ile; kadının, özellikle kız çocuklarının birey olma, kendi gelecekleri hakkında özgür iradeleri ile karar verme haklarını ihlal etmiştir. DETAY
  • İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Bakanlık ve HSYK Muhabere Bürosu Nöbet Duyuruları

29 Mayıs 2015
    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Bakanlık ve HSYK Muhabere Bürosu Nöbet Duyuruları DETAY
  • Avukatın Disiplin Sorumluluğu Konferansı Yapıldı

29 Mayıs 2015
    İzmir Barosu tarafından 28.05.2015 günü İzmir Barosu Disiplin Kurulu üyeleri Av. Adil Günhan Baydoğan ve Av. Can Özarpacı tarafından "Avukatların Disiplin Sorumluluğu" başlıklı bir konferans gerçekleştirildi. Konferans kaydını haberin devamında izleyebilirsiniz. DETAY
  • Konferans-Soma ve İş Güvenliği

28 Mayıs 2015
    İzmir Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu tarafından 10.06.2015 günü Soma ve İş Güvenliği Konferansı düzenlenecektir DETAY
İçerik-11
İçerik-10