S.S.S

Avukat, Stajyer Avukat, Katip Kimlik Kartları Başvuru ve Yenileme Süreci

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Avukat, Stajyer Avukat, Katip Kimlik Kartları Başvuru ve Yenileme Süreci

AVUKAT KİMLİK BELGESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK

 

Çipsiz kart ise www.avukatkart.com sitesinden başvuru eğer çipli süresi bitmiş kart ise TBB’nin 0312 292 59 99 numaralı telefonunu arayarak kimlik başvurularını onaya düşürmeleri gerekmektedir.

Daha sonra www.avukatkart.com sitesinden erkek meslektaşlarımız için cübbeli kravatlı, kadın meslektaşlarımızın için cübbeli 1 adet 6*9 biyometrik (arka fon beyaz – dişlerin görünmeyeceği şekilde ) fotoğraf yüklenip 120 TL kart ücreti ödemesi kredi kartı ya da T. Barolar Birliği Başkanlığı İktisadi İşletme Halkbank Yenişehir Şubesi IBAN : TR 20 0001 2009 2120 0016 0000 98 nolu hesabına HAVALE / EFT yapıldıktan sonra kartın onaylatılması için tarafımızın aranması gerekmektedir. TBB Hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeme yapanların ödeme dekontlarını info@izmirbarosu.org.tr hesabına e-postayla iletmeleri rica olunur.

 

KURUM AVUKAT KİMLİK BELGESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK

 

Kurum avukatları avukat kimlik kartı başvuru formu

 

Kurum avukatları avukat kimlik kartı başvuru formu doldurulup formu tarafımıza ulaştırdıktan sonra  TBB’nin 0312 292 59 99 numaralı telefonunu arayarak kimlik başvurularını onaya düşürmeleri gerekmektedir. Daha sonra www.avukatkart.com sitesinden Erkek meslektaşlarımız için cübbeli kravatlı, kadın meslektaşlarımızın için cübbeli 1 adet 6*9 biyometrik (arka fon beyaz – dişlerin görünmeyeceği şekilde ) fotoğraf yüklenip 120 TL kart ücreti ödemesi kredi kartı ya da T. Barolar Birliği Başkanlığı İktisadi İşletme Halkbank Yenişehir Şubesi IBAN : TR 20 0001 2009 2120 0016 0000 98 nolu hesabına HAVALE / EFT yapıldıktan sonra kartın onaylatılması için tarafımızın aranması gerekmektedir. TBB Hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeme yapanların ödeme dekontlarını info@izmirbarosu.org.tr hesabına e-postayla iletmeleri rica olunur.

 

 

STAJYER AVUKAT KİMLİK KARTI İÇİN GEREKLİ EVRAK

 

İlk defa başvuru için www.avukatkart.com sitesinden başvuru eğer avukat değişikliği ise TBB’nin 0312 292 59 99 numaralı telefonunu arayarak kimlik başvurularını onaya düşürmeleri gerekmektedir. Daha sonra www.avukatkart.com sitesinden 1 adet 6*9 biyometrik (arka fon beyaz – dişlerin görünmeyeceği şekilde ) fotoğraf yüklenip tarafımızın aranması gerekmektedir. Stajyer avukat kimlik kartları ücretsizdir. 

 

 

KATİP KİMLİK BELGESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK          

 

 İlk defa başvuru için www.avukatkart.com sitesinden başvuru eğer süresi bitmiş veya avukat değişikliği ise TBB’nin 0312 292 59 99 numaralı telefonunu arayarak kimlik başvurularını onaya düşürmeleri gerekmektedir. Daha sonra www.avukatkart.com sitesinden 1 adet 6*9 biyometrik (arka fon beyaz – dişlerin görünmeyeceği şekilde ) fotoğraf yüklenip Yanında çalışılan avukatın dilekçesi ,Sigorta işe giriş bildirgesi, Sabıka kaydı ,( sabıka var ise mahkeme kararı) Nüfus cüzdan fotokopisi ve 120 TL Kart ödemesinin T. Barolar Birliği Başkanlığı İktisadi İşletme Halkbank Yenişehir Şubesi IBAN : TR 20 0001 2009 2120 0016 0000 98 nolu hesabına HAVALE /EFT yapıldıktan sonra kartın onaylatılması için tarafımızın aranması gerekmektedir.  TBB Hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeme yapanların ödeme dekontlarını info@izmirbarosu.org.tr hesabına e-postayla iletmeleri rica olunur.

 

 

BİYOMETRİK FOTOĞRAF KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

 

 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>