MERKEZLER

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin Ocak 2016 Eğitim Dönemi Başladı

“Avukatın Hak ve Yükümlülükleri” başlıklı ilk ders Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan’ın tarafından verildi.

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin Ocak 2016 Eğitim Dönemi, İzmir Barosu Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çetin’in açılış konuşmasıyla başladı.

Staj Eğitim Merkezi’nin Ocak 2016 döneminde 175 Stajyer Avukat, Staj Eğitim Merkezi müfredatı doğrultusunda altmış saat zorunlu ve altmış saat de seçmeli olmak üzere toplam 120 saat ders görecekler.

Seçmeli dersler kapsamında kurgusal duruşmalar da yapılarak öğrendiklerini pratikte uygulama fırsatı bulacaklar.