MERKEZLER

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Tarafından Farazi Dava Çalışması Yapıldı-25.4.2015

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi 25 Nisan 2015 günü Özel Hukuk ve Ceza Hukuku Farazi Dava çalışmaları yapıldı

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından, Ceza Hukuku ve Özel Hukuk farazi duruşma çalışmaları gerçekleştirildi.

Stajyer avukat meslektaşlarımız bir süredir hazırlandıkları farazi dava çalışmalarını 25 Nisan 2015 günü İzmir Adliyesi 10. ve 11. Ağır Ceza Mahkemeleri salonlarında gerçekleştirdiler.

Çalışmanın açılışında konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, staj süresinin mesleğe hazırlık dönemi olduğunu belirterek, bu dönemde stajyer avukatlara yönelik eğitimlere İzmir Barosu olarak çok büyük önem verdiklerini, bu amaçla staj derslerinin yanı sıra seminerler, konferanslar ve farazi dava çalışmalarının düzenlendiğini belirtti.

Çalışmaya katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu da stajyer avukatların staj sürecine ve mesleğe ilişkin sorularını yanıtladı.