KOMİSYONLAR

TBB Vergi Hukuku Kurulu Toplantısı

27.06.2015 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Vergi Hukuku Kurulu'nda, "Vergi Avukatlığı Sorunları" genel başlığı altında toplantı gerçekleştirilmiştir.

TBB AHM Başkanı Av. Başar YALTI, TBB AHM Genel Sekreteri Av. Kaya YELEK, Ankara Barosu’ndan Av. Hasan ORAL, İstanbul Barosu Vergi ve İdare Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Mehmet KAYA, İzmir Barosu İdare ve Vergi Hukuku Komisyonu Koordinatörü Av. Hüseyin KARAKOÇ, TBB AHM Üyesi Av. Murat FARSAKOĞLU, Ankara Barosu’ndan Av. Erdal BENLİ, Ankara Barosu’ndan Av. Veysel Kerem KÜRÜM, Ankara Barosu’ndan Av. Çiğdem KÜÇÜKKAYALAR, TOBB Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İbrahim BAYAR’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda birçok başlık gündeme getirilmiş olup ortak çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştır.

Yapılacak olan çalışmalara ilişkin bilgilendirme yine komisyon sayfasından meslektaşlarımız ile paylaşılacaktır.