KOMİSYONLAR

4857 Sayılı Yasa Uyarınca Geçerli Neden-Haklı Nedenle Fesih, Sonuçları ve Mahkeme Uygulamaları

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu tarafından 15 Aralık 2016 günü “4857 Sayılı Yasa Uyarınca Geçerli Neden-Haklı Nedenle Fesih, Sonuçları ve Mahkeme Uygulamaları” başlıklı bir konferans düzenlendi. Konferansı haberin devamında izleyebilirsiniz

4857 Sayılı Yasa Uyarınca Geçerli Neden-Haklı Nedenle Fesih, Sonuçları ve Mahkeme Uygulamaları Konferansı Yapıldı

 

İzmir Barosu tarafından 15 Aralık 2016 günü “4857 Sayılı Yasa Uyarınca Geçerli Neden-Haklı Nedenle Fesih, Sonuçları ve Mahkeme Uygulamaları” başlıklı bir konferans düzenlendi.  Konferansı haberin devamında izleyebilirsiniz

 

Oturum başkanlığını Av. Tacettin Çolak’ın yaptığı konferansa Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim Ayşe Yeşim Akçelik ile DEÜ İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Eda Karaçöp konuşmacı olarak katıldılar.

 

MESLEKTAŞLARIMIZA YÖNELİK ÜCRETSİZ EĞİTİM ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Konferansın açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, “bugün ve devamında gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda İş Hukuku alanındaki tüm yeni içtihatlar ve yeni uygulamalar ele alınacaktır” dedi.  İzmir Barosu tarafından neredeyse her gün bir başka konuda meslek içi eğitim çalışması düzenlendiğini dile getiren Özcan “geçtiğimiz iki yıllık dönemde 140 tane ücretsiz meslek içi eğitim çalışması yapmıştık bu dönemde de bu sayının çok üzerine çıkmayı hedefliyoruz” dedi.  

 

İş Hukuku Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Atalay Aksay ise, iş hukuku alanında iki yıllık uzun bir sürecin ilk konferansının gerçekleştiğini söyleyerek, “iki yılın sonunda bu alanda artık çok ince detayları görmeye başlayacağız” dedi.