Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar İzmir Barosu’nu Ziyaret Etti

07.12.2016 20:40:05

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar İzmir Barosu’nu Ziyaret Etti

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan’ın ikinci kez seçilmesinin ardından her fırsatta dile getirdiği “sivil toplum örgütleri ve belediyelerle olan işbirliğini geliştireceğiz” söyleminden hareketle çalışmalarına devam eden İzmir Barosu, özellikle kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarının önlenmesine ilişkin işbirlikleri geliştiriyor.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın ziyareti sırasında da bu yönde işbirliğinin temeli atıldı. İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, kadına yönelik şiddetin ve çocuklara yönelik istismarın gün geçtikçe arttığını belirterek, “İzmir Barosu olarak, Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezimizde çalışan gönüllü meslektaşlarımızla birlikte bu olumsuz tabloyla mücadele etmek için her türlü işbirliğine açığız. Şu anda başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, üç ilçe belediyemizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sibel Uyar ise Urla Belediyesi’nde bir kadın ve aile müdürlüğünün bulunduğunu ve bu tür işbirliklerine kendilerinin de büyük önem verdiğini söyleyerek “nereye ne kadar ulaşabilirsek bizim için kar” dedi.