KADIN HAKLARI DANIŞMA VE HUKUK ARAŞTIRMALARI MERKEZİ

Toplam 57 Sayfa Listeleniyor.
Kadın İşçinin İş Hukukundan Doğan Hakları, Korunması ve Mobbing Konferansı Yapıldı

13.12.2017 02:09

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından “Kadın İşçinin İş Hukukundan Doğan Hakları, Korunması ve Mobbing” başlıklı bir konferans düzenlendi.
İzmir Barosu’nda Kadın, Yasalar ve Siyaset Konuşuldu

06.12.2017 02:08

İzmir Barosu ve İzmir Kadın Kuruluşları Birliği tarafından, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kazanmasının yıldönümü dolayısıyla “Kadın, Yasalar ve Siyaset” başlıklı bir konferans düzenlendi.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin Mesajı

04.12.2017 02:07

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği’nin '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında başlattığı ’Dünyayı Turuncuya Boyayalım’ etkinlikleri çerçevesinde İzmir Barosu’nun kadın yöneticileri ve kadın çalışanları turuncu tişörtler giyerek ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin’ mesajı verdiler.
Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü Basın Açıklaması

25.11.2017 02:06

İzmir Barosu tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla İzmir Adliyesi Baro Birimi’nde 24 Kasım 2017 günü bir basın açıklaması yapıldı.
İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi Eğiticilerin Eğitimi Seminerini Gerçekleştirdi

08.09.2017 10:16

İzmir Barosu tarafından toplumsal cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek amacıyla sahada çalışacak avukatlara yönelik “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğiticilerin Eğitimi” çalışması düzenlendi.
Kadına Yönelik Şiddet, Uygulamada Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Paneli Yapıldı

27.05.2017 02:02

İzmir Barosu tarafından 23 Mayıs 2017 günü “Kadına Yönelik Şiddet, Uygulamada Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Ege bölge barolarının da katıldığı çalışma iki oturum halinde yapıldı.
İzmir ve Aydın Barolarından Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede İşbirliği

09.05.2017 02:00

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi avukatları, Aydın Barosu Kadın Hakları Komisyonu’nun davetiyle Aydın Barosu ev sahipliğinde düzenlenen “Sertifikalı Aile İçi Şiddetle Mücadele Semineri”ne katıldılar.
Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Disiplinler Arası Yaklaşımlar Çalıştayı Düzenledi

18.03.2017 01:57

İzmir Barosu tarafından düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Disiplinler Arası Yaklaşımlar Çalıştayı, İzmir Barosu Konferans Salonu’nda başladı. 17-18 Mart tarihlerinde düzenlenen çalıştayın ilk günü üç oturum gerçekleştirildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Basın Açıklaması

08.03.2017 01:55

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, İzmir Adliyesi C Blok girişinden bir basın açıklaması yapıldı.
“Kadın, Emek ve Adalet” Fotoğraf Sergisi Açıldı

07.03.2017 01:53

İzmir Barosu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Kadın, Emek ve Adalet” başlıklı fotoğraf yarışması ödül töreni ve yarışmaya katılan fotoğraflardan oluşan serginin açılışı 6 Mart 2017 günü yapıldı
Kadın, Emek ve Adalet Fotoğraf Yarışması Sonuçları

03.03.2017 01:52

İzmir Barosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen “Kadın, Emek ve Adalet” konulu fotoğraf yarışması sonuçları

27.02.2017 01:51

İzmir Barosu tarafından 24-25 Şubat 2017 günlerinde Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu Semineri Yapıldı.

06.02.2017 01:48

İzmir Barosu tarafından 3-4 Şubat 2017 günlerinde Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu Semineri Yapıldı
Seçme ve Seçilme Hakkı'ndan, Seçilememe Haksızlığına, 21. Yüzyılda Türk Kadını Paneli Yapıldı

07.12.2016 04:11

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından 5 Aralık Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkı verilişinin 82. yılı etkinlikleri kapsamında '' Seçme ve Seçilme Hakkı'ndan, Seçilememe Haksızlığına, 21. Yüzyılda Türk Kadını'' konulu bir panel düzenlendi.
25 Kasım 2016 Özel Bülteni Yayımlandı

05.12.2016 05:56

25 Kasım Basın Açıklaması

03.12.2016 09:36

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Basın Açıklaması
Gaziemir'de Kadın ve Şiddet Paneli Yapıldı

03.12.2016 09:33

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslar arası Mücadele Günü nedeniyle Gaziemir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Kadın ve Şiddet” paneli yapıldı
Yakaköy'de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Toplantısı Yapıldı

02.12.2016 10:59

Yakaköy'de kadına Yönelik şiddete karşı farkındalık toplantısı yapıldı.
Karabağlarlı Kadınlar Şiddete Karşı Birleşti

01.12.2016 10:41

Karabağlar Belediyesi tarafından '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' dolayısıyla düzenlenen panele Karabağlarlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.
Sessiz Salgın:Kadına Yönelik Şiddet Paneli Yapıldı

01.12.2016 10:37

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi ile Ege Kadın Buluşması platformu tarafından Sessiz Salgın:Kadına Yönelik Şiddet Paneli Yapıldı
  •  1 2 3