ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ

Toplam 37 Sayfa Listeleniyor.
Uygulamada Çocuk Hakları Atölye Çalışması Yapıldı

17.01.2018 10:52

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından, Çocuk Hakları alanında çalışma yapacak olan avukatlara yönelik olarak 13 Ocak 2018 günü “Uygulamada Çocuk Hakları” başlıklı bir atölye çalışması gerçekleştirildi
İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi Üyeleri, Şakran Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ettiler

15.01.2018 01:47

Çocuk Ceza Adalet Sistemi ve Uygulamada Çocuk Yargılaması Atölye Çalışması Yapıldı

09.12.2017 02:17

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından “Çocuk Ceza Adalet Sistemi ve Uygulamada Çocuk Yargılaması” başlıklı bir atölye çalışması düzenlendi.
Dünya Çocuk Günü Basın Açıklaması

20.11.2017 02:15

Dünya Çocuk Günü Basın Açıklaması, Alperen’in Davasının Görüldüğü Karşıyaka Adliyesi’nde Yapıldı
İzmir Barosu, Şakran Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu Ziyaret Etti

21.09.2017 02:14

İzmir Barosu Cezaevi Komisyonu ve Genç Avukatlar Meclisi üyesi meslektaşlarımız, Şakran Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu Ziyaret Etti
Basın Açıklaması

12.06.2017 02:12

İzmir Barosu olarak; çocukların ekonomik sömürüye maruz kalmamaları, tehlikeli işlerde çalıştırılmamaları, eğitimlerinin, sağlıklarının ve gelişimlerinin zarar görmemeleri için uluslararası düzenlemeler çerçevesinde mevzuat değişikliği ile birlikte denetimlerinin yapılması konusunda tüm kamu otoritelerini göreve davet ediyoruz.
İzmir Çocuk Cezaevi Ziyaret Edildi

18.05.2017 02:52

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi, İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi ve İzmir Barosu Cezaevi Komisyonu üyesi meslektaşlarımız İzmir Çocuk Cezaevi'nde bulunan gençlerimizin gerçekleştirdiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katıldılar.
Çocuk Hakları Bağlamında Koruyucu Aile Sistemi Paneli Yapıldı

10.05.2017 02:49

İzmir Barosu ve İzmir Koruyucu Aile Derneği tarafından düzenlenen “Çocuk Hakları Bağlamında Koruyucu Aile Sistemi Paneli”4 Mayıs 2017 günü İzmir Barosu ev sahipliğinde yapıldı.
Şampiyonlar İzmir Barosu'nun 23 Nisan Satranç Turnuvasında Buluştu

27.04.2017 02:43

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Elo Satranç Turnuvası” satranç şampiyonlarını bir araya getirdi.
Çocuk Ceza Adalet Sisteminin Güncel Sorunları Sempozyumu Tamamlandı

25.04.2017 02:38

İzmir Barosu ve Yaşar Üniversitesi birlikteliği ile 21-22 Nisan 2017 günlerinde “Çocuk Ceza Adalet Sisteminin Güncel Sorunları Sempozyumu” düzenlendi.
  •  1 2 3 4